CREA EN CORONA

 

In verband met het verspreidende Corona virus heeft het bestuur van Stichting Crea besloten om Crea te sluiten tot en met 6 april 2020. Tot die tijd zullen er geen lessen plaatsvinden in het Fort. Om de veiligheid van cursisten en docenten te garanderen hebben we dit besluit genomen. We hanteren hierbij de richtlijnen van het RIVM. Mocht het nodig zijn om deze termijn te verlengen dan verneemt u dat tijdig via uw docent. Wij zijn ons ervan bewust dat het een drastische maatregel is maar we willen graag ons steentje bijdragen aan het indammen van het besmettingsgevaar. We blijven de berichtgeving van de GGD en het RIVM volgen. De lessen zullen zodra dit veilig is hervat worden.   We wensen iedereen sterkte in deze bijzondere tijden. Geniet van jullie ongetwijfeld minder drukke bestaan en wie weet beseft iedereen in deze tijden van afzeggingen hoe kaal het leven wordt zonder culturele input!

Facebook
Facebook