Over Crea

Stichting CREA in Uithoorn verzorgt creatieve cursussen voor kinderen en volwassenen. CREA is opgericht in 1993, voortvloeiend uit een Gemeentelijk cursusproject. De stichting heeft geen winstoogmerk en wordt gerund door vrijwilligers.

Ons cursusaanbod wisselt gedurende het jaar. Het loont dus om regelmatig even een kijkje op de site te nemen. Workshops op maat regelen wij ook. We bespreken uw wensen en verzorgen de workshop, indien gewenst met catering.

foto martina fortCREA is gehuisvest op het Fort aan de Drecht in Uithoorn; een unieke locatie om creatief bezig te zijn!

Sinds juni 2014 biedt CREA ook onderdak aan Galerie het Fort, waar enkele keren per jaar kunst-exposities worden gehouden. Het schilderslokaal van CREA wordt dan ingericht als expositieruimte. Deze ruimte kan in de zomermaanden en weekenden, als er geen cursussen gegeven worden, ook worden gehuurd door kunstenaars en amateur-kunstenaars voor een kleine expositie. Dit lokaal is (indien beschikbaar) tevens te huur voor activiteiten als bv. lezingen, huwelijken en vergaderingen etc. Laat ons uw wensen weten en wij sturen u een offerte op maat. (mailaders: crea@xs4all.nl)

CREA is een Stichting binnen de culturele sector die, zoals u weet, onder vuur ligt als het om subsidie gaat. CREA wil graag betaalbare cursussen blijven geven en heeft daarom “Vriend van Stichting CREA” geïntroduceerd. Lees op de website hoe u vriend kunt worden!

Wist u dat we ook op Facebook te vinden zijn?

Mocht u nog suggesties hebben mbt nieuwe workshops of cursussen, laat het ons gerust weten. Indien mogelijk nemen we deze op in ons aanbod.

Veel plezier op de website en wellicht tot snel!

 mob: 06-47849113 mail:crea@xs4all.nl