Fortruimte huren

foto lokaal 1 -lange tafelCrea is gevestigd in het Fort aan de Drecht. Het Fort is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, en behoort tot het Unesco-werelderfgoed.

De Crea-cursussen worden gegeven in sfeervolle ruimtes. Op tijden dat deze ruimtes vrij zijn, zijn ze per dagdeel te huur. U kunt hier dan bijeenkomsten organiseren met een recreatief karakter, bijvoorbeeld met uw klant of personeel (tot maximaal 50 personen).
Indien gewenst leggen wij ook contact voor u met een docent voor workshops op maat.

U kunt gebruik maken van een “dubbel-gewelf”-lokaal van 100 m2 , waarbij u aan kunt geven hoe u de opstelling van de tafels en stoelen wenst. Daarnaast zijn er nog twee andere lokalen beschikbaar, met grote tafels. Ook is er een kleine keuken-voorziening met een tafelmodel koelkast aanwezig. In de keukenkastjes vindt u kopjes en bistro-glazen.

Catering :
Hiervoor dient u zelf zorg te dragen. Wij kunnen het Pannenkoekenfort (www.hetpannenkoekenfort.nl) aanbevelen, dat eveneens in het fort is gevestigd.

Tentoonstellingen:
De ruimte is geschikt voor het inrichten van een eigen (kleine) tentoonstelling op de tijden dat er geen cursussen of andere activiteiten ingepland zijn. DIt is bijvoorbeeld het geval in weekends of in de zomermaanden. Deze tentoonstelling is dan zelf in te richten en u dient zelf de surveillance te verzorgen.

Beperkingen:
I.v.m. de omwonenden dient er rekening gehouden te worden met eventuele geluidsoverlast. De bijeenkomsten dienen uiterlijk om 24.00 uur afgelopen te zijn.

IMG-20150902-WA0006Parkeren:
Onder de bomen is parkeergelegenheid met een uitwijk naar de parkeerplaats van de roeivereniging Michiel de Ruijter aan de Amstel.

Neem voor het bespreken van de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op via een mail naar crea@xs4all.nl.

Bellen kan natuurlijk ook: 0297 – 561 291 of mobiel: 06-47 849 113. Spreekt u bij geen gehoor alstublieft een boodschap in, dan wordt u teruggebeld.

Facebook
Facebook